HMC

Ziekenhuis details

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld hebt. Bekijk hier de video op YouTube Klik hier om je cookie instellingen aan te passen.

Over dit ziekenhuis

Zorg is aandacht. In HMC kijken ze met en door de ogen van de patiënt. Ze helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van hun missie.

HMC heeft drie klinische locaties: HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde. Ook is er een poliklinische locatie in Gezondheidscentrum Wassenaar. Ze bieden zorg aan dichtbij de patiënt als het kan en in het ziekenhuis en de zorgcentra, als dat nodig is. HMC organiseert de poliklinische zorg wijkgericht samen met huisartsen, thuisorganisaties en andere zorgverleners.

Als opleidingsziekenhuis leidt HMC medewerkers op, doen ze onderzoek en wisselen ze kennis uit met zorgverleners in de regio. HMC vindt het belangrijk dat medewerkers meedenken over verbetering van de zorg; de inbreng van verpleegkundigen is hierbij essentieel. Ze investeren in werkplezier. Zo kan HMC een aantrekkelijke werkgever blijven.

De ruim 4.500 medewerkers en bijna 500 vrijwilligers willen vanuit liefde voor hun vak en met een gezonde dosis lef de zorg voor hun patiënten continu verbeteren. Om deze ambitie waar te maken, houden de medewerkers hun kennis en vaardigheden voortdurend op peil.