Welk leerwerktraject past bij jou?

In het ziekenhuis kun je verschillende leerwerktrajecten volgen: van verpleegkundige tot operatieassistent. Maar wat houden die opleidingen eigenlijk in? Waar moet je goed in zijn, wat zijn de toelatingseisen en wat ga je in de praktijk doen? Bekijk de verschillende leerwerktrajecten en ontdek welke bij jou past!
Meer informatie

Anesthesiemedewerker

Lijkt werken op een operatiekamer je een uitdaging? Vind je het interessant om te werken met medicatie, bijvoorbeeld het toedienen van pijnstilling? En wil je graag persoonlijk contact met patiënten? Wie weet is dit het leerwerktraject dat bij je past.

Meer informatie
Meer informatie

Doktersassistent

Ben je vriendelijk en kun je duidelijk antwoord geven op vragen? Lijkt het je leuk om risico’s te signaleren bij patiënten? Ben je verder praktisch ingesteld, kom je afspraken na en stel je de juiste prioriteiten? Kijk dan eens naar dit leerwerktraject!

Meer informatie
Meer informatie

Hartfunctielaborant

Vind je het leuk om praktisch bezig te zijn? Kun jij je goed inleven in patiënten? Ben je iemand die altijd netjes werkt? En laat jij je niet gek maken als er iets acuuts gebeurt? Dan is het leerwerktraject hartfunctielaborant de perfecte opleiding voor jou!

Meer informatie
Meer informatie

HBO-verpleegkundige

Het past bij je als je van afwisseling houdt en voor alles een oplossing weet. Maar je moet het ook leuk vinden om met mensen te werken en stressbestendig zijn. En wat dacht je van injecties geven of een katheter inbrengen? Daar moet je handig voor zijn!

Meer informatie
Meer informatie

Laborant klinische neurofysiologie

Leg je gemakkelijk contact met mensen? Zit nauwkeurig werken je in het bloed? Vind je techniek interessant? Dan past het leerwerktraject laborant klinische neurofysiologie vast bij jou.

Meer informatie
Meer informatie

Longfunctieanalist

Wil jij werken in de zorg en zoek je veel afwisseling? Vind je het leuk om contact te hebben met patiënten en hen te coachen tijdens een onderzoek? Dan is longfunctieanalist een leerwerktraject dat bij je past!

Meer informatie
Meer informatie

MBO-verpleegkundige

Hou je van afwisseling en weet je voor alles een oplossing. Vind je het leuk om met mensen te werken en ben je ook nog eens stressbestendig? Dan zou dit leerwerktraject wel eens bij jou kunnen passen.

Meer informatie
Meer informatie

Medewerker steriele medische hulpmiddelen

Geen detail zie je over het hoofd; nauwkeurig werken zit in je bloed. Techniek boeit jou en je werkt graag in teamverband. Als dat allemaal op jou van toepassing is, dan is het leerwerktraject medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH) een goede keuze.

Meer informatie
Meer informatie

Medisch nucleair werker

Je vindt techniek boeiend, maar je vindt werken met mensen ook interessant. Je wordt niet zenuwachtig als je zelfstandig moet werken en je houdt van afwisseling en verandering. Herken je jezelf hierin?

Meer informatie
Meer informatie

Operatieassistent

Kun jij een lange tijd achter elkaar geconcentreerd werken? Hou je altijd overzicht in onverwachte en stressvolle situaties? Als je ook graag in teamverband werkt, dan hoef je niet te twijfelen: het beroep operatieassistent past bij jou!

Meer informatie
Meer informatie

Radiodiagnostisch laborant

Je vindt techniek boeiend en je kunt ertegen om te werken met ernstig zieke patiënten of slachtoffers van een zwaar ongeluk. Je werkt graag zelfstandig, bent handig met computers en houdt van afwisseling.

Meer informatie
Meer informatie

Radiotherapeutisch laborant

Je bent een Pietje Precies en je kunt ertegen om te werken met ernstig zieke patiënten. Je bent goed in rekenen en techniek en je kunt je moeiteloos inleven in anderen. Herken je jezelf hierin?

Meer informatie
Meer informatie

Technisch oogheelkundig assistent

Krijg je regelmatig te horen dat je goed met mensen kunt omgaan? Blijf jij altijd vriendelijk, ook al heb je het erg druk? Voorzie jij altijd al wat er moet gebeuren en pak je dat snel op? Dan is technisch oogheelkundig assistent hét leerwerktraject voor jou!

Meer informatie