Reinier de Graaf ziekenhuis

Ziekenhuis details

Over dit ziekenhuis

In het Reinier de Graaf ziekenhuis staan de medewerkers op 1. Alleen als de medewerkers lichamelijk en mentaal goed in hun vel zitten, kunnen zij hun patiënten de best mogelijke zorg bieden. Als werkgever ondersteunt Reinier de Graaf Ziekenhuis haar medewerkers daarom op het gebied van vitaliteit en eigen regie, maar vindt zij het ook belangrijk dat je je op professioneel en persoonlijk vlak kunt (blijven) ontwikkelen.

Als oudste ziekenhuis van Nederland, met drie locaties en ruim 3000 medewerkers, helpt Reinier de Graaf ziekenhuis iedereen om snel beter te worden en zo lang mogelijk gezond te blijven. Ze werken in een sfeer van kwaliteit, oprechte aandacht en zijn grensverleggend op het gebied van opleiding, innovatie en wetenschap. Samen met hun netwerkpartners, van de TU Delft tot zorgorganisaties uit de regio, zetten ze zich in om de gezondheid van mensen in elke levensfase te bevorderen. Deze missie klinkt door in hun slogan ‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven’.

Opleidingsziekenhuis voor jou als medewerker
Reinier de Graaf heeft een sterke opleidingstraditie. Als topklinisch (STZ-)ziekenhuis vinden ze het erg belangrijk om (toekomstige) zorgprofessionals te begeleiden en verder op te leiden in hun ziekenhuis. Daarom is er volop aandacht voor hun opleidingsklimaat. Er is veel mogelijk op het gebied van stages, (vervolg)opleidingen, medische specialisaties en wetenschap.

Als student word je begeleid door zorgprofessionals van het ziekenhuis. De Reinier Academie verzorgt, adviseert en begeleidt op het gebied van persoonlijke tot vakinhoudelijke opleidingen, van medische opleidingen tot aan wetenschappelijk onderzoek.